Shoppingdag!

Hejsan :) somsagt igår skulle jag ju sitta barnvakt åt min lillebror och Emelie kom och hjälpte mig;) (för er som inte vet så är Emelie min bästis :D) Vi kollade på en film som hette The heartbreak kid mkt kul :D. Men min lillebror vägrade att gå och lägga sig så halv 10 sov han -.- han brukar gå och lägga sig vid 7 liksom.Men när han väl hade somnat satt Emelie och jag och snackade om allt mellan himmel och jord, plus i kanten för tjejkompisar asså! Och idag blev det shoppingtime fast det är söndag ;) köpte ett par svarta chinos (äntligen!) en vit lång kofta och ett vinrött nagellack och en mascara hm det va nog allt nej juste leggings med :D
Men igentligen ett ämne som jag skulle vilja ta upp är varför kommunen slösar pengar på så mkt skit! Som tex i Kalmar där jag bor så finns det typ inga platser kvar på psyket så det ända personalen kan göra där är att se till att psykopaterna inte skadar sig själva, elr andra men vet ni va kommunen lägger pengar på? En jävla idrottsarena  för 100 mille-.- Jag hyllar våra hjältar här i kalmar men Kalmar ff behöver fan inte en arena till, dom har fan en arena som tar 6000 pers och i vanligaste fall så kommer det bara 2000-.- då tycker jag att det är viktigare att lägga dom pengarna på skolorna och sjukvården ist!  
Det va allt jag ville säga ha en bra dag.
Erica

Give me<3

Här kommer lite vill ha skor, titta och njut :)


Lila pumps med vit klack, ca 650 kr
Skor i lila lack med grov klack, 500 kr
vita skor, 500 kr
blå/grå skor, 500 kr
svarta lackboots, 600 kr
svarta boots, 7oo kr

alla skor kommer från Topshop

Mysdag!

Mysdag idag :) när regnet smattrar på fönstret är det supermysit att sitta framför brasan och läsa.Igår var det tjejkväll med Wilma, Fille&Isabelle vi kollade på film och satt och tjockade oss.Mormor har också varit här Jag älskar dig mormor<3 mormor e bäst! Ni kanske har märkt att jag har gjort om bloggen :) det tog lite tid men nu ska jag hålla den i toppskick! Ni som inte är så tekniskt begåvade (mej inräknad) så kan man ta hjälp av den här supersidan! www.designadinblogg.se mkt praktisk.Har inga planer idag förutom att jag ska sitta barnvakt ikväll till min lillebror på 3,5 år, jippie! men asså han däckar typ vid 7 så skitjobbit blir det väl inte :D Tror  jag ska hyra en film ikväll också någon som har några filmtips? Ska kolla lite sidor nu och sen kanske jag kommer med lite vill ha tips:) 
Ha en superbra dag
Smackie Erica 

Tjingeling

Hejsan jag måste berätta något för mina kära läsare, det är typ glapp i min kamera så det blir inga bilder från skälby idag, som om ni skulle vilja se dom iaf.Men jag kan berätta lite kortfartat det va skitlångt att gå,hälften stack och köpte kaffe eller cola, Wilma blev helt in love i grisarna och sen lekte vi kanelbulleleken (fråga inte ens vad det är för något!)
Har just susat in på Wilmas tjusiga blogg, hon har världens snyggaste stil.Klicka in er på den vet jag (: wwilmaa.blogg.se 
Om öhh. 18 dagar fyller jag 14! Stor dag? Inte särskilt men iaf viktigt för mig ;) Jag har bjudit hem typ 7 tjejer te den 6e september så ska vi ha lite girlnight och kanske grilla elr ngt :), mkt trevligt.
Sitter och trallar på Hit the road Jack och det är bara Wilmas fel! men den e lite svänig :D
Imon börjar skolan igen-på riktit, dom senaste två dagarna har vi ju bara typ lekt. Inte så trevligt nej.
Såg en superfin pennkjol på lindex när jag va där, kolla bilden ;) 299 kronor kostar den Vill ha!
Det va nog allt ha det superbra!
pussar
Erica                                     

Tisdag :)

Hallojs idag blev det skola -.- okay vi gjorde inte så mkt gick igenom schemat och så och sen kollade vi när Stefan holm hoppade höjdhopp så okey jag måste säga att vi faktiskt har rätt schysta lärare :)
Alla små skitsjuor ser så små ut :D fy Erica men det är faktiskt så.Vi slutar typ halv 4 varje dag och ingen håltimme och ingen sovmorgon okay det suger-.-
Imon ska vi typ te skälby och jag har ingen aning om vad vi ska göra där men det blir säkert trevligt...not, bara det inte regnar så är jag glad:)
jag har sett världens finaste väska på forever21 love it bringar med en bild ;)
Men nu ska jag ta itu med mitt gitarrspelande ;) vill kunna spela nickelback rockstar wtf, får fixa det :)
ska gå och be mamma skriva på ngr lappar från skolan
Ha en bäst dag allihopp :)


hejsan hoppsan :)

<3                                                                                   



De två senaste dagarna har jag spenderat med Wilma älskling :) mycket mys,prat&skratt ;)
Igår va det ju asså kräftskiva på dunö-.- så jag ringde wilms efter akut hjälp så att jag inte skulle dö en trist död:D
Jag stog inte ensam ut med att kolla på en massa skitfulla gubbs som kastar  kräftor på varandra, så wilma kom (mkt snällt) precis när carro& alice och ngr till spelade på festplatsen -.-, inte världens bästa ställe att ha sitt första gig på men iaf skitduktiga va dom! Och sen rullade kvällen bara på med mycket prat&skojj med Wilma,Oliver och Max:) var tar sommarlovet vägen igentligen? det är bara 2 dagar kvar nu knappt dt :O
Aja idag så gick jag och wilma på stan, köpte äntligen den där efterlängtade hatten som nu sitter stolt på mitt huvud :) och en väska med ;) Wilma och jag traskade asså runt i kalmar stad i våra finfina regnjackor.
Jag  är helt inlove i forever21.com dom har så sjukt fina och billiga kläder! fast okay det blir ju dyrt när man ska frakta hem det te Sweden :(  susa in och dröm er bort :)
Det va nog allt, ha en bra kväll
Erica


Hejsan:)

Det blev inget stan idag:(  mamma orkade inte, men ist för stan har jag städat mitt rum skinande rent! Mkt duktit fröken Fredriksson :) men jag har gått och suktat efter den där hatten hela dan man får den för 70 kr på H&M  grymt snygg! Försökt lära mig texten till Arvil lavignes Complicated kan den snart! Nu ska jag hoppa in i duchen och sen kolla lite tv tro jag :)
Ha en bra kväll everybody 

  Pussar Erica

Gomorron

Godmorgon allihoppa:) klockan är nu 10:52 jag skulle gått upp vid 8... skolan börjar ju snart, Erica shape up!
Men iaf idag blir det nog att slappa fram till 2 elr ngt och sen träffa mammi i stan och köpa en väska :), och kanske ett par jeans;) jag går och trallar på Perfect me Simple plan, den låten är som gjord för mig asså! älskarden<3
Men nu ska jag pysa och käka frukost, imon blir det släktträff kul? not  men sen blir det kräftskiva och då kommer Felicia :)
Ha det bäst!
Tjingeling


Kärlek

va skönt det var när man var liten. då existerade inte skitsnack,
kärlek var en puss på kinden och pappa var bästa killen i världen.
höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet,
värsta gråten var när man ramlat och skrapat upp knät
och största rädslan var monstret under sängen.
Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat. man pussar alla på kinden
och kärlek är svårare. ibland känner man att mamma är värsta fienden på jorden
och höjden av smärta är när man förlorat någon som betyder väldigt mycket.
den värsta gråten är när en vän plötsligt sviker en,
och den största rädslan att förlora den man älskar mest..


Mumma<3

dom här skorna är jag helt inlove i :)

Asså jag såg dom här skorna på Eurosko idag, helt kär blev jag supersköna, superfina men kanske inte så super billiga 599 kr får man betala för skönheterna men ändå man får väl drömma :)

Färjestaden idag:)

bellen bu:)

Hejsan idag blev det Öland med Bellen,mkt trevligt :) vi gick på färjestan med hennes mor och syster;)
Hittade ett par ballerinis på hm som jag greppade direkt 129 kr Skynda fynda!
Såg en hatt också men den köper jag imon tro jag, grymt cool va den så den ska ligga i min shoppingkasse tomorrow!
det va nog allt för denna gång ha det bäst!
                 Smackie Erica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0